Vendégkönyv

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 1. Настало, чтобы составить парочку планов на долгосрочную перспективу.
  Я изучил этот материал и, если необходимо, могу
  просто порекомендовать вам немного цепляющих материалов или советов.
  Возможно, вы могли бы написать следующие статьи относительно этой.
  Я желаю учиться еще материалов об этом!

 2. RITH Арпад

  Привет! Я хотел бы поблагодарить Вас за последние семь 11 февраля организовали благотворительный бал действие, которое вы! Есть несколько причин, которые я пишу, много людей, показали, что они чувствовали себя фантастически! Замечательная вещь, это такая музыка, чтобы играть! другое дело, как я уже говорил вам, что я хотел бы вернуться к Аттиле был моим партнером пришел надежду на то, что это не число, которое мы обсуждали развитие шанс играть !! Я желаю вам всего самого наилучшего! Рад познакомиться с вами, со смирением RITH Арпада!

 3. Zsanett és Krisztián

  Változatos számok és színvonalas előadás! Ti vagytok a példa, hogy miért érdemes még mindig az élőzenét választani egy esküvőre, csak pozitív visszajelzést kaptunk a vendégektől. Külön köszönet a jó hangulatért!

 4. Zsófi és Imre

  Ez a zenekar fergeteges! Eszméletlen hangulatot csaptak az esküvőnkön, örök hála érte! Bárkinek, bármilyen alkalomra a legmelegebb szívvel ajánljuk!

 5. Dr Vízler Edina

  Kedves Szaxi Koktél Zenekar!

  Köszönjük,hogy a Nógrád Megyei Jogászbál színvonalas megrendezéséhez hozzájárultatok hangulatos,pörgős zenétekkel.
  A rendezvény sikere nagyban múlik a jó zenén.Mi tudjuk hová kell fordulni,hiszen a talpalávalót immár második évben,közmegelégedésre Baráth Attila és Szabó András szolgáltatja.
  Elégedett közönségünk elismerését ezúton is tolmácsoljuk.

  Tovább sikereket kívánunk az igényes szórakoztatás útján!
  üdv:Edina

 6. Mányik András

  Kedves Zenekar! Köszönöm a tökéletes együttműködést! Remélem a jövőben minél többször találkozunk! Csak így tovább! Üdv: András

 7. Tímea és Péter

  Kedves Szaxi Koktél Zenekar! Nagyon szépen köszönjük, hogy balatonfűzfői lakodalmunk fergetegesen jó hangulatával hozzájárultatok ahhoz, hogy számunkra és a násznépünk számára is feledhetetlen lagzink legyen. Köszönjük Nektek azt is, hogy a sok zenekari csalódás után visszaadtátok nekünk azt a hitet, hogy vannak jó csapatok. Ti ezen csapatok közé tartoztok! Kívánunk Nektek sok sikert, minden jót mind a munkátokban, mind a magánéletetekben! Meleg szívvel ajánljuk a Szaxi Koktélt mindenkinek, aki még hezitál, hogy kinek a zenéjére mulasson, énekeljen és táncoljon. Ez ne legyen kérdés, természetesen a Szaxi Koktéléra! Csak a legjobbakat! Tímea és Péter

 8. Titkos hódoló

  Nagyon jó a zenétek! Remélem,sokáig zenéltek még, mert az esküvőmön szeretném, ha ti zenélnétek! További sok sikert!

 9. Radnai Péter

  Kedves Szaxisok! Nagyon szépen köszönjük, hogy biatorbágyi esküvőnkre zenétekkel feledhetetlen hangulatot varázsoltatok! Mindenki nagyon elégedett volt Veletek! Nagyon szépen köszönjük és kívánunk a továbbiakban nagyon sok sikert és minden jót! üdv: Judit&Péter

 10. Barócsi Krisztina & Nagy István

  Kedves Attila, András és Szilvi! Nagyon köszönjük, hogy erdőtarcsai esküvőnkön olyan fantasztikus és feledhetetlen hangulatot csináltatok. Mindenki, a legfiatalabbtól a legidősebbig hajnalig ropta a táncot, sőt olyanokat is megtáncoltattatok, akiről még gondolni sem mertük, hogy fel fog az asztaltól állni; úgyhogy a mai napig mindenki ódákat zeng a Zenekarról. A szaxi szóló is nagy sikert aratott! 🙂 Külön köszönet az extra kívánságok teljesítésért! Mindenkinek csak ajánlani tudjuk a zenekart!! További jó munkát Nektek! Üdv: Krisztina&István

 11. Varga Tamás

  Köszi hogy eljátszottátok nekünk a copacabanát! Sajnos elköszönni csak a gitárostól sikerült de azért minden jót! Szuperek voltatok!

 12. Hódoló

  Sziasztok Szaxi Koktél Zenekar! Tokajban hallottalak benneteket zenélni. Nagyon jó hangulatot kreáltatok zenétekkel. Mindenkinek tetszett. Én is szívesen beálltam volna közétek. A szaxis meg a legszexisebb csávó……..és ahogy fújja………….(Mmm) További sok sikert nektek!

 13. Egy zenész|

  EZ IGEN!!!!!!!!!!! FANTASZTIKUS CSAPAT VAGYTOK. ÉLMÉNY VOLT BENNETEKET HALLGATNI. PROFI ZENÉSZEK VAGYTOK!!!!!!!!!!!!
  FORR KÖRÜLÖTTETEK A LEVEGŐ, AMIKOR ZENÉLTEK. GRATULA!!!!!!!!!!!!

 14. Buliczka Család

  Kedves Zenekar! Életünk legszebb napját bearanyoztátok. NAGYON KÖSZÖNJÜK MÉGEGYSZER! Mindenkinek ajánlani fogunk titeket!

 15. Kiss Anett Katalin

  Igazán jó dolgokat mondtak rólatok és ez mind igaz! Én magam is személyesen lehettem tanúja! Szeretném megköszönni e csodálatos élményt, mit veletek tölthettem el! UI: Remélem még…! Így tovább!

 16. Szatmári Károly|

  Hát ez igen!!!! Minden elismerésem!!!Ami eddig is meg volt. Amit meg produkáltok szerintem jól kidolgozodt, színvonalas, szellemes,n agyszerű. Voltál Vinettu, Hook-kapitány,Még zsidó zenész is.Ennyi mindent egy zenész azért sem mondhat el magáról.Nagyon jók vagytok, igazi zenészek,és ha nősülnék \”meg ha lessz pénzem\” titeket akarnálak a lagzimban. További sok sikert!!!!!!!!!!!!

 17. Gálik Eszter és Rákos Balázs

  Kedves Zenekar!Hálás szívvel köszönjük, hogy az esküvőnkön nagyon színvonalas zenéléssel ajándékoztatok meg! Minden vendégnek nagyon tetszett a produkciótok!!!
  További sok megbízást kívánunk!

 18. Boda család

  Rövid,tömör vélemény:klassz! Attila szeretnék ha klarinétot oktatnál nálunk! ui.:az indiános kép a legjobb.
  Sok sikert kívánunk!Bendi,Noémi,Evelin,Böbi,Pisti

 19. Laci és Zsóka

  Szeptemberben egy igazán emlékezetes bulit csináltatok nekünk. Ezúton is köszönjük. Szinte minden fajta zene szólt az est folyamán, keringő, rock and roll, csárdás, sramli. Minden a megfelelő időben. Jó lenne, ha a honlapotok tájékoztatna arról, hogy hol játszotok esetleg bálban, vagy nyílt rendezvényen. Szívesen felkeresnénk benneteket. Csak így tovább, sok sikert kívánunk.

 20. Attila és Lili

  Köszönjük, hogy az esküvőnkön isteni jó hangulatot teremtettetek. Mindenki nagyon jól érezte magát, és ez nektek is köszönhető. A násznép is csak dícsérni tudott benneteket. Kívánjuk, hogy még sokáig zenéljetek együtt. A többi kedves olvasónak pedig nyugodt szívvel merjük ajánlani a zenekart, mert ha őket hívják nem fognak csalódni! Mindent köszönünk, további sok sikert! Attila és Lili

 21. Balázs

  Kedves Zenekar! Hálás szívvel köszönjük, hogy az esküvőnkön nagyon színvonalas zenéléssel ajándékoztatok meg! Minden vendégnek nagyon tetszett a produkciótok!!! További sok megbízást kívánunk!